Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Dahles Auto Skadeverksted - Sertifisert bilskadespesialist

Våre skadesentre har spesialister som kan reparere bilen din enten du har fått en ripe i lakken, eller en større skade på bilens karosseri.

Vi er eksperter på opprettings- og lakkeringsarbeid på Volkswagen. Sender du bilen til et av våre skadeverksted, kan du føle deg trygg på at du bevarer bilens driftssikkerhet og annenhåndsverdi. Våre skadesentre garanterer at bilen din blir like trygg som før uhellet.

Har uhellet vært ute for deg og din bil?

Dahles Auto er eksperter på opprettings- og lakkeringsarbeid på Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT. Bruker du oss, kan du føle deg trygg på at du bevarer bilens driftssikkerhet og annenhåndsverdi. Og ikke minst – vi garanterer at bilen din er like trygg som før uhellet. Dahles Auto Sarpsborg og Halden har egne skadesenter, mens vi på Dahles Auto Fredrikstad har samarbeide med Skade og Lakk som ligger like ved.

Skadespesialist

Skadespesialiststempelet er en kvalitetsstandard for skadereparasjon av våre bilmodeller. For å kunne bruke denne merkevaren må skade- og lakkverkstedene dokumentere en høy kvalitet og standard. OBS! I Mitt Bilhold-appen finner du liste over nærmeste skadesenter og mulighet til å melde skade. Eller du kan bestille service-time hos din nærmeste Dahles Auto.

Registrer din skade og bestill time i vår digitale verkstedbestilling Bilhold her

Bestill

Skadespesialist logo


Fordeler ved å oppsøke et Volkswagen skadeverksted

Du kan føle deg trygg når du leverer bilen til et av våre skadeverksteder. Norge er et av foregangslandene innen skadereparasjon og har videreutviklet og økt kriteriene for Volkswagen Skadespesialist i tett samarbeid med Volkswagen AG

Fordeler ved å oppsøke et Volkswagen skadeverksted

  • Dokumentert kvalitetssikring av skadeprosessen med bilder og tekst.
  • Høye krav til kurs og kompetanse. Alle skadespesialister er forpliktet til å kurse seg på eksisterende og nye bilmodeller.
  • Kun bruk av verktøy og utstyr godkjent av Volkswagen AG.
  • Strenge krav til helse, miljø og sikkerhet.
  • Vi tar alle type skader. Ingen skader er for store eller små.

Sikre bilskadereparasjoner - les mer om hva Norges bilbransjeforbund sier her

Arbeidet med å sikre bilskadereparasjoner skal sikre at bilenes originale sikkerhet ivaretas i forbindelse med reparasjoner. Bilprodusentene har utarbeidet teknisk informasjon og reparasjonsmanualer. Det er viktig at bilverkstedene følger kravene om å etterleve produsentens anvisninger, og at bileier er bevisst på å benytte bilverksteder som tilfredsstiller dette.