Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Dahles Auto Sarpsborg - Service og reparasjon av bil

Enten din Volkswagen personbil eller ditt Volkswagen Nyttekjøretøy skal på service eller har fått en skade kan dyktige og profesjonelle medarbeidere hos Dahles Auto Sarpsborg hjelpe deg. Vi har et moderne bilverksted med spesialutdannede og serviceinnstilte fagfolk som alle er eksperter på Volkswagen, og vi bruker alltid originale bildeler. Dette sikrer at bilen din holder den samme høye Volkswagen-kvaliteten lengre.

Når du leverer din Volkswagen til oss tar vi vare på bilens historikk og fabrikkgarantien blir ivaretatt. I tillegg får du 24 timers mobilitetsgaranti i inntil 2 år dersom du følger Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram. Dette gir deg trygghet hele veien, hele døgnet. Våre ansatte er spesialister på Volkswagen og jobber hver dag for å ha fornøyde kunder. Dahles Auto Sarpsborg er ISO-9001 sertifisert og driver med kontinuerlig kvalitetsarbeid.

Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt kan du få hjelp hos oss. Vi står klare til å hjelpe deg enten bilen din skal på service eller har fått en skade. Vi kan tilby service- og reparasjonstjenester, EU-kontroll, reparasjoner og skift av ruter. I tillegg selger vi originale deler, utstyr og rekvisita og dekk, samt tilbyr dekkhotell. Vi garanterer at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt og at vi blir ferdige til avtalt tid.

Om du velger å vente på bilen mens den er på verkstedet er du velkommen til å sitte i vår sittegruppe. Der kan du nyte varm eller kald drikke mens du leser eller logger deg på vårt Wifi-nett for å jobbe. Eller kunne du kanskje tenke deg å ta en titt på våre mange nye og attraktive bilmodeller?

Velkommen!